Halvlek på semestern

Nu har ca hälften av min semester passerat. Lite surt när man bara har 3 veckor men det är för att jag ska börja på det nya jobbet. De verkade så desperata med att få in mig så snart som möjligt . 
Jag har i övrigt gjort en sen anmälan till högskolan. Efter att ha värkt och funderat så kom jag fram till att jag skulle vilja läsa till specialistsjuksköterska inom intensivvården. 
Den ena skolan krävde ett intyg på att jag ska ha jobbat som ssk i ett år. Det tar 10 dagar att få en sådant intyg ifrån jobbet så den skolan hann jag att bli struken ifrån eftersom jag inte var behörig. Ett tips alltså, hämta ut ett sådant intyg i tid. 
Den andra skolan är inte så noga med att man ska arbetslivserfarenhet och de har börjat med att behandla min ansökan. Det bygger ju upp ett otroligt hopp inom mig eftersom jag har en fruktansvärd ångest inför att börja med det nya jobbet. 
Jag får väl leva på hoppet helt enkelt. Det ger mig positiv energi iaf.

Idag är det återigen dags för fotbollsskolan. Eftersom båda barnen är där har jag anmält mig som funktionär. Det kan vara lite roligt och socialt. 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

ziskan.blogg.se

Bloggen startades när jag började plugga till sjuksköterska. Nu är jag några år äldre och legitimerad sjuksköterska. Bloggen handlar nu förtiden mest om livet som sjuksköterska på akuten och vardagspusslet när man jobbar över 100% och har familj. På fritiden uppskattar jag gärna långa promenader och att ta det lugnt, samtidigt som barnen har aktivitet och önskemål om utflykter och äventyr. Så småningom kommer bloggen även handla om katten. Det blir en sphynx som flyttar in till oss om lite mer än 1 månad.

RSS 2.0