Nyårsafton!

Underbart att 2020 nu når sin ände. Inte för att 2021 på något sätt kommer att bli bättre. 
Det är inte fel på coronaviruset, det är fel på mänskligheten. Okunskap är nog samma sak som dumhet och den har drabbat många i samhället. 
Egoismen träder fram hos många, gå och handla 2 från samma hushåll, man "umgås" i affären och handlar som om det vore ett nöje. 
I denna kris ska du bara dra hem ditt jävla käk för att inte svälta ihjäl. Okunskap hos många? Dumhet och egoism säger jag. 
Men det är inte de själva som får stå över att vårdas, det är de gamla. Det är inte de som få vänta på en operation, det är någon annan. 
Absolut inte de som jobbar ihjäl sig, antagligen kvala dessa inte ens in på en akademisk utbildning där de skulle kunna bli något nyttigt i samhället. 

Kände för att spy lite galla över mänskligheten efter morgonens besök på ICA med hälsan som insats. Nästa vecka ska maten beställas hem för att slippa människor. 

ziskan.blogg.se

Bloggen startades när jag började plugga till sjuksköterska. Nu är jag några år äldre och legitimerad sjuksköterska. Bloggen handlar nu förtiden mest om livet som sjuksköterska på akuten och vardagspusslet när man jobbar över 100% och har familj. På fritiden uppskattar jag gärna långa promenader och att ta det lugnt, samtidigt som barnen har aktivitet och önskemål om utflykter och äventyr. Så småningom kommer bloggen även handla om katten. Det blir en sphynx som flyttar in till oss om lite mer än 1 månad.

RSS 2.0