Corona

Är så sjukt trött på allt som har med coronan att göra. 
Igår morse fick jag mejl om att barnen ingår i en smittspårning. Då befann jag mig på jobbet.
Vid ankomst hemma hade pojken feber och torrhosta. Flickan lät som om hon hade svalt en groda på snedden. Igår kväll fick hon konstiga prickar och klåda i ryggen och på extremiteterna. 
I morse vaknade jag med huvudvärk och nästäppa och det brinner innanför mitt skinn. Alltså jag känner mig så varm men har ingen feber. Den kanske kommer snart...

Känns lite olustigt och jag får känslan av att det är coronan som vi har fått in i hushållet. 
Jag är dubbelvaccinerad så det kanske är något lindrigt som jag har fått.

I morgon blir det iaf till att hämta ut 2 gurgeltester till barnen och lämna in de på vårdcentralen. Jag blir förvånad om det visar sig att de inte har det. 

ziskan.blogg.se

Bloggen startades när jag började plugga till sjuksköterska. Nu är jag några år äldre och legitimerad sjuksköterska. Bloggen handlar nu förtiden mest om livet som sjuksköterska på akuten och vardagspusslet när man jobbar över 100% och har familj. På fritiden uppskattar jag gärna långa promenader och att ta det lugnt, samtidigt som barnen har aktivitet och önskemål om utflykter och äventyr. Så småningom kommer bloggen även handla om katten. Det blir en sphynx som flyttar in till oss om lite mer än 1 månad.

RSS 2.0