Återigen jobb

Efter en dags ledighet är det återigen dags att köra på ett 5-dagars race. Men det känns okej. Bara det att tiden till julafton kommer vara kortare när man jobbar så här intensivt. 

Överlag har tiden gått väldigt fort, oktober och november har bara rusat förbi 😬. Det samma kommer väl att ske med resten av vintern. Egentligen helt sjukt eftersom det inte bara är månaderna som rusar iväg utan även mitt liv. Ska livet bara rusa på? Jag kommer att ligga på dödabädden och gnälla över att tiden gick så fort. Nä skämt åt sido. 

Jag har råkat anmäla mig till några distans kurser till våren, det var sen anmälan på dessa, eftersom jag missade datumet i oktober och kände mig ganska slut efter allt jobb i somras och början på hösten. Kändes inte som om jag skulle ha någon energi till att plugga. Men nu känner jag mig ändå mer pigg. 

ziskan.blogg.se

Bloggen startades när jag började plugga till sjuksköterska. Nu är jag några år äldre och legitimerad sjuksköterska. Bloggen handlar nu förtiden mest om livet som sjuksköterska på akuten och vardagspusslet när man jobbar över 100% och har familj. På fritiden uppskattar jag gärna långa promenader och att ta det lugnt, samtidigt som barnen har aktivitet och önskemål om utflykter och äventyr. Så småningom kommer bloggen även handla om katten. Det blir en sphynx som flyttar in till oss om lite mer än 1 månad.

RSS 2.0