Ledig, shopping, kvällspromenad

Den lediga dagen tillägnades så klart även åt studier, men efter att pojken var färdig i skolan åkte vi till torget för handling. 
HM hade ett par snygga vårskor, Euroskor erbjöd Tretorns gummistövlar, i år köpte vi gula och rosa, de gula just för att alla andra kör rosa, svart och rött. Förhoppningen är att vi ska kunna behålla våra stövlar och inte behöva leta så länge.
Sedan blev det varsin vårjacka, en militär till pojken och en knallrosa med päls på armarna till flickan, självklart skulle vi även köpa ett par solglasögon till henne.
Hur nöjd som helst tog vi oss till Donken för lite mat.

ziskan.blogg.se

Bloggen startades när jag började plugga till sjuksköterska. Nu är jag några år äldre och legitimerad sjuksköterska. Bloggen handlar nu förtiden mest om livet som sjuksköterska på akuten och vardagspusslet när man jobbar över 100% och har familj. På fritiden uppskattar jag gärna långa promenader och att ta det lugnt, samtidigt som barnen har aktivitet och önskemål om utflykter och äventyr. Så småningom kommer bloggen även handla om katten. Det blir en sphynx som flyttar in till oss om lite mer än 1 månad.

RSS 2.0