Kvällsjobb

Idag har jag återigen en kväll. Det som är gött är att man börjar klockan 12.
Lite lagom eftersom jag både har hunnit med att promenera, damsuga, tvätta golv och tvätta 2 maskiner tvätt. Jag är färdig duschat och ska bara sminka på ett trevligt utseende för att inte skrämma alla stackars patienter. 

Idag fick jag se det trevliga inslaget av min kompis som också har sagt upp sig.
Det betyder att även hon har fått ett jobb inom ett område som intresserar henne mer än det jag lockade henne till. Ok jag kankse lurade henne med till jobbet. 
Men vi har haft en bra sommar ihop, även om vi inte har sett till varandra så mycket. Det var sällan som vi jobbade samma pass och vi gick om varandra hela tiden. Det var bättre förr i det gamla sjukhuset, där kunde man umgås mer med personalen och hann att prata med varandra. 

Hur som helst är jag så himla glad för hennes skull. 

ziskan.blogg.se

Bloggen startades när jag började plugga till sjuksköterska. Nu är jag några år äldre och legitimerad sjuksköterska. Bloggen handlar nu förtiden mest om livet som sjuksköterska på akuten och vardagspusslet när man jobbar över 100% och har familj. På fritiden uppskattar jag gärna långa promenader och att ta det lugnt, samtidigt som barnen har aktivitet och önskemål om utflykter och äventyr. Så småningom kommer bloggen även handla om katten. Det blir en sphynx som flyttar in till oss om lite mer än 1 månad.

RSS 2.0