Hoppsan

Längesen jag skrev några rader här.
Men det kan man alltid ändra på. 
Det har varit fullt upp med det mesta. En del jobb, 2 turer till Torp för att förbereda inför dotterns födelsedag, mycket träning och några få promenader. 
Nu väntas det att jobba 6 dagar i sträck för att sedan vara ledig i 9 dagar. Jag känner mig så smart som har lagt semester i anslutning till långledigheten. 
Men det kommer vara fullt upp då med. Det ska förberedas inför dotterns kalas, med allt vad det innebär. Samtidigt har pojken lite mycket med fotbollen, men det är roligt. Kul när han gör mål och växer i sig själv.
Härligt att hösten nu kommer med stormsteg. Igår lånade jag hunden och gick på en skön långpromenad. 

ziskan.blogg.se

Bloggen startades när jag började plugga till sjuksköterska. Nu är jag några år äldre och legitimerad sjuksköterska. Bloggen handlar nu förtiden mest om livet som sjuksköterska på akuten och vardagspusslet när man jobbar över 100% och har familj. På fritiden uppskattar jag gärna långa promenader och att ta det lugnt, samtidigt som barnen har aktivitet och önskemål om utflykter och äventyr. Så småningom kommer bloggen även handla om katten. Det blir en sphynx som flyttar in till oss om lite mer än 1 månad.

RSS 2.0