Sjukt trött

Den här veckan har tagit knäcken på mig. En 6 dagars vecka där man endast har 1 dag ledig.
Den är inte rolig när det är schemalagt på det viset, om man hade haft ett pass extra så hade man ju kunnat glädja sig över att man tjänar lite extra. 
Nästa vecka är jag äntligen ledig med helgen, då ska vi iväg på spa. Men den ledigheten kommer gå fort. Sen drar nästa idiotrace igång igen. 
Tills nästa lediga helg. Då ska kattungen tingas.
Igår fick jag en kattbädd och bajlåda till katten, kompisen hade ingen användning för dessa längre. Så nu har jag skrapat ihop 2 bäddar, 1 bajlåda och transportbur kan jag låna när jag vill och behöver. 
Sedan kommer jag nog behöva shoppa loss. Man kanske har tur och man får rabbat på första köpet på arkens zoo eller något liknande. Det känns som om det är värt att kolla upp. 
Ikväll blir det återigen jobb, vi ska faktiskt beställa lite mat, men innan dess ska det hinnas med en promenad och lite matlagning. 

ziskan.blogg.se

Bloggen startades när jag började plugga till sjuksköterska. Nu är jag några år äldre och legitimerad sjuksköterska. Bloggen handlar nu förtiden mest om livet som sjuksköterska på akuten och vardagspusslet när man jobbar över 100% och har familj. På fritiden uppskattar jag gärna långa promenader och att ta det lugnt, samtidigt som barnen har aktivitet och önskemål om utflykter och äventyr. Så småningom kommer bloggen även handla om katten. Det blir en sphynx som flyttar in till oss om lite mer än 1 månad.

RSS 2.0