Helg på gång

Härligt hela familjen ska vara ledig, förutom jag. Det är min jobbhelg och jag är dessutom inbeordrat till att jobba dubbelpass på lördag. 
Så typiskt när man har handlat för att vi skulle göra hemlagad pizza tillsammans. 
Jag får nöja mig med att äta schysst käk ikväll. Tur att de inte kan plocka in mig hur som helst. 
Jag längtar så innerligt till årsskiftet, hoppas på många unga sjuksköterskor som börja arbeta på sjukhuset igen. De är saknade,  bara vi kan komma upp i en bättre nivå blir det bra arbetsmiljö, både på avdelningarna och på akuten, i sin tur kommer nog ambulansen blir gladare också, för ibland vet de inte vart de ska lägga patienter för att det är så fullt. 
Vart är politikerna med sina löften? Nä just det, det ska tjafsas om vem som kan samarbeta med vem. Vi behöver förändring nu inte om ett tag. 

ziskan.blogg.se

Bloggen startades när jag började plugga till sjuksköterska. Nu är jag några år äldre och legitimerad sjuksköterska. Bloggen handlar nu förtiden mest om livet som sjuksköterska på akuten och vardagspusslet när man jobbar över 100% och har familj. På fritiden uppskattar jag gärna långa promenader och att ta det lugnt, samtidigt som barnen har aktivitet och önskemål om utflykter och äventyr. Så småningom kommer bloggen även handla om katten. Det blir en sphynx som flyttar in till oss om lite mer än 1 månad.

RSS 2.0