Parkslide

Idag har jag lagt 2 timmar på att rensa bland den invasiva växten parkslide. 
Vi har fått in den med jorden som vi fyllde ut i pallkragen med, så vi har ett gäng skott som växer lite här och där och ta all näring från det vi hade tänkt att odla. 
Men det har kommit potatis iaf, och 2 lökar och en zucchiniplanta har kämpat emot parksliden. 
Nu plockar jag bort allt som skulle kunna vara en misstänkt rot. Samt att det växer ett gäng brännässlor och vildhallon jämntill odlingarna, och där under gömmer sig parksliden. 
Just nu känns det som om jag har lyckats med att få bort all synlig parkslide men om 2 dagar kommer det att ha kommit nya skott och proceduren få upprepas. 

ziskan.blogg.se

Bloggen startades när jag började plugga till sjuksköterska. Nu är jag några år äldre och legitimerad sjuksköterska. Bloggen handlar nu förtiden mest om livet som sjuksköterska på akuten och vardagspusslet när man jobbar över 100% och har familj. På fritiden uppskattar jag gärna långa promenader och att ta det lugnt, samtidigt som barnen har aktivitet och önskemål om utflykter och äventyr. Så småningom kommer bloggen även handla om katten. Det blir en sphynx som flyttar in till oss om lite mer än 1 månad.

RSS 2.0