Ledigheten är över

Igår hade jag en dags ledighet. Vi passade på att göra en utflykt till Marstand, åt go mat på restaurang Storm, gick runt och gick upp till fästningen. 
Hel mysigt att avsluta med en glass på en parkbänk. 
Efteråt grattade vi en kompis som fyllde år. 

Idag är det åter verklighet. Jobbet ringde och ville ha in mig tidigare. Vi skyndade oss för att hinna med morgon promenaden. Jag duschade medans sambon iordningställde frukosten. Snart dags att åka till jobbet, men först ska jag köpa mig en frysrätt, cola zero och en snickers på Ica. Någon måtta får det vara. 

En liten tillbakablick till igår.

Och denna filur skrämde min 9 åriga son, han var verkligen inte beredd på att det skulle sitta någon i fästningens valv. 

ziskan.blogg.se

Bloggen startades när jag började plugga till sjuksköterska. Nu är jag några år äldre och legitimerad sjuksköterska. Bloggen handlar nu förtiden mest om livet som sjuksköterska på akuten och vardagspusslet när man jobbar över 100% och har familj. På fritiden uppskattar jag gärna långa promenader och att ta det lugnt, samtidigt som barnen har aktivitet och önskemål om utflykter och äventyr. Så småningom kommer bloggen även handla om katten. Det blir en sphynx som flyttar in till oss om lite mer än 1 månad.

RSS 2.0