Besvikelse

Jag är inget större fan av Håkan, eller ja jag tycker inte om hans musik. 
Helgens utflykt till Ullevi blev en lärdom. Nästa gång man åker på en biljett till något som jag inte gillar- kräng den. 

Ljudet var inte det bästa, det gick inte höra vad han sjöng. Det var bara ett enda dön. Och det ekade, ekot var något irriterande det också. 
Sedan var dessa politiska aktivister alldeles för mycket, jag betalde ej för att få mig en föreläsning kring hur samhället ska vara enligt några snorungar. Lev ett par år som en vuxen med alla krav och skaffa er ett riktigt kneg- återkom då med argument för vad som ska göras i samhället. 
Sedan kan jag störa mig på hyckleriet, det är alltid någon annan som ska göra något åt klimatet. Jag tänkte på dessa konfetti som spyddes ut från scenen i omgångar, vart ta det vägen sen? Om Håkan nu värna så mycket om miljön, varför avfyrades fyrverkerier i slutet av konserten? Kunde man inte avstå för miljöns skull? Nä just det, det är bättre att någon annan betalar mer skatt, köper dyr elbil och så vidare. Man själv ska inte bidra. 

Nä tur att maten var bra på Dinner22, sällskapet underbart roligt och Gotia Towers lika underbart som vanligt. 

ziskan.blogg.se

Bloggen startades när jag började plugga till sjuksköterska. Nu är jag några år äldre och legitimerad sjuksköterska. Bloggen handlar nu förtiden mest om livet som sjuksköterska på akuten och vardagspusslet när man jobbar över 100% och har familj. På fritiden uppskattar jag gärna långa promenader och att ta det lugnt, samtidigt som barnen har aktivitet och önskemål om utflykter och äventyr. Så småningom kommer bloggen även handla om katten. Det blir en sphynx som flyttar in till oss om lite mer än 1 månad.

RSS 2.0