Måndag igen

Änligen. Älskar faktiskt denna veckodag. Dels för att barnen gå till klockan 13 i skolan, då hinner jag plugga mera, eller ja en timme längre.
Jag är lite snål med att utnjuttja fritids när jag är hemma och plugga, jag tänker att alla mikroorganismer cirkulera runt, bland förskole och fritids barnen, så ju mer jag kan hålla mina här hemma, ju mindre risk löper de att åka på en infektion, som hindrar mig från att åka till högskolan när jag behöver. 
 
Idag har jag redan suttit 2.5 timmar och repeterad mina fakta på mina söta små lappar. Känner att jag kör järnet nu innan tentan på fredag.
Omexaminationen behöver jag inte plugga på dagtid då jag ligger vaken om nätterna och tänker på stegen om och om igen. Undra hur nyttigt det är för hälsan?
 
 

ziskan.blogg.se

Bloggen startades när jag började plugga till sjuksköterska. Nu är jag några år äldre och legitimerad sjuksköterska. Bloggen handlar nu förtiden mest om livet som sjuksköterska på akuten och vardagspusslet när man jobbar över 100% och har familj. På fritiden uppskattar jag gärna långa promenader och att ta det lugnt, samtidigt som barnen har aktivitet och önskemål om utflykter och äventyr. Så småningom kommer bloggen även handla om katten. Det blir en sphynx som flyttar in till oss om lite mer än 1 månad.

RSS 2.0